Interaktivni ekran BENQ RM6502K 4K UHD 65”

Interaktivni ekran RM6502K (model za 2020/2021. godinu) je dizajniran da iskoristi dinamične mogućnosti učionice i pomogne nastavnicima u izgradnji zdravog i zanimljivog okruženja za učenje. RM6502K ne samo da dolazi s rešenjem za zaštitu očiju, već dolazi i sa stručnim alatima za beleške (u cloud-u) za poboljšano učešće u nastavi. RM6502K je vaš vrhunski interaktivni ekran (osetljiv na dodir) interasantan nastavnicima i učenicima za korišćenje.

Kategorija: Brend:

Sarađujte svuda uz pomoć Cloud-a

Zahvaljujući funkcijama u oblaku, EZWrite 5 pojednostavljuje diskusije u učionici tako što nastavnicima i učenicima čini jednostavnijim nego ikad deljenje ideja, beleški i mišljenja kao da beleže na istoj tabli bez obzira gdje se nalaze. Uz AMS uslugu nastavnici će moći pristupiti nastavnim materijalima uskladištenim u oblaku i započeti nastavu s BenQ-ovim IFP-om.
BenQ interaktivni ekran u Cloud-u

Glatki prenos na interaktivni ekran u realnom vremenu

Cloud tabla i Sticky beleške za učionice

Interaktivni ekran opremljen karakteristikama prilagođenim nastavnicima i učenicima, BenQ-ov EZWrite 5 je vodeće rešenje za beleženje interaktivnih i kolaborativnih scenarija u učionici. Nastavnici i učenici mogu uživati ​​u poboljšanoj interaktivnosti sa EZWrite Cloud Whiteboard za prikupljanje, kategorizaciju, uređivanje i deljenje beleški između IFP-a i mobilnih uređaja.

Trenutni pristup Oblaku (Cloud)

EZWrite 5 omogućava nastavnicima da direktno preuzimaju i prenose datoteke na usluge u cloud-u, kao što su Google Drive i Dropbox. Ekskluzivan za EZWrite 5, ovaj praktičan pristup u oblaku olakšava nastavnicima da modifikuju svoje materijale i donose ih svuda.

Snimanje datoteka pomoću EZWrite 5

Korak 1. Snimite datoteku

Korak 2. Odaberite svoju snimljenu datoteku u oblaku (Cloud)

Učitavanje datoteka pomoću EZWrite 5

Korak 1. Preuzmite datoteku s vašeg oblaka

Korak 2. Otvorite datoteku direktno u EZWrite 5

Fleksibilne beleške

Korak 1. Pritisnite dugme Screen Shot na plutajućem alatu

Korak 2. Snimite sadržaj na ekranu direktno na IFP

Korak 3. Uvezite u EZWrite 5 i napravite napomene

Podesive regije snimanja interaktivnog ekrana i jednostavan uvoz

Pomoću plutajućeg alata EZWrite nastavnici mogu snimati snimke bilo čega na interaktivnom ekranu, uključujući sadržaj iz aplikacija, web lokacija i videozapisa iz bilo kojeg izvora. Zatim mogu uvesti ovaj sadržaj u EZWrite 5 za dalju diskusiju i napomenu na potpuno novoj stranici.

Dve olovke za simultanu saradnju u različitim bojama

EZWrite 5 dolazi sa olovkama koje omogućavaju dvoje korisnika da istovremeno pišu ili crtaju različitim bojama, što ga čini idealnim za živahne aktivnosti u školskoj učionici.

"Brush Mode" za kreativno obrazovanje

EZWrite 5 kod interaktivnog ekrana RM6502k je idealan za kreativno, nadahnuto stvaranje na časovima umetnosti. Korisnicima se garantuje uživanje u iskustvu bez napora koje je poput pisanja i crtanja stvarnim olovkama i četkama.

Plutajući alat

EZWrite-ov ugrađeni plutajući alat omogućuje nastavnicima da pišu na bilo kojoj aplikaciji, video snimku, web lokaciji, dokumentu ili slici. Bez obzira koristi li Windows, Mac, Chrome ili Android, nastavnik može beležiti preko bilo kojeg sadržaja na interaktivnom ekranu i snimiti ih. Snimanjem ekrana omogućava korisnicima da uhvate celi ili samo deo ekran sa dva prsta. Plutajući alat takođe nudi odlično iskustvo pisanja kada se koristi sa HDMI, VGA i drugim izvorima signala, osiguravajući maksimalnu fleksibilnost.

Inteligentno prepoznavanje rukopisa

EZWriteova funkcija prepoznavanja rukopisa omogućava korisnicima da trenutno pretvore napisani tekst, brojeve, obrasce i crteže u lako čitljiv digitalni tekst bez potrebe za promenom načina rada.

Razmena poruka i upravljanje porukama kod interaktivnog ekrana RM6502K

Pametni sistem sa trenutnom emitovanjem poruka i jednostavnim upravljanjem

X-Sign Broadcast je bežični sistem emitiranja koji može prosleđivati ​​upozorenja, poruke i najave tokom nastave. Za razliku od tradicionalnih sistema za razmenu poruka u učionicama, X-Sign Broadcast osigurava trenutnu isporuku poruka kao i grupno obaveštavanje. Služeći kao informativni centar nove generacije, X-Sign Broadcast vam omogućava upravljanje sadržajem, vremenom predavanja i obogaćivanjem materijala s bilo kog uređaja. Stvaranje zanimljivog okruženja za učenje nikada nije bilo lakše.

Sa svojom funkcijom grupiranja, X-Sign Broadcast može slati poruke odabranoj grupi ekrana, jednoj učionici ili celoj školi. Funkcija grupisanja osigurava da se informacije šalju samo primaocima kojima su namijenjene, uz istovremeno smanjenje vremena i rada potrebnih za slanje poruka više ljudi.

  • Pametno grupisanje prema klasi ili atributima
  • Poruke se mogu slati na više adresa istovremeno

Dvostruka rezolucija dodira

BenQ-ovi novi obrazovni IFPs precizno podešava iskustvo rukopisa sa naprednim finim IR dodirom koji dodatno smanjuje jaz između stvarne tačke dodira i tačke prikazane na ekranu. Pored toga, nova serija takođe omogućava nastavnicima da stvore prirodniji rukopis jer novi okvir za dodir prepoznaje manji radijus. Kako bi slučajno izbegli nepoželjnjo pisanje, nova serija smanjuje udaljenost pre dodira kako bi ponudila bolje iskustvo dodira i pisanja.

Smanjuje jaz između stvarne tačke dodira i tačke prikazane na ekranu

Stvaranje prirodnijeg rukopisa jer novi dodirni okvir prepoznaje manji radijus.

Smanjivanje udaljenosti pre dodira radi boljeg dodira i pisanja.

Stvorite zdravo okruženje za učenje

Što se tiče efikasnog učenja, zdravlje je važno. BenQ IFP osigurava da učionice mogu prihvatiti inovacije bez ugrožavanja zdravlja učenika pružanjem tehnologije za zaštitu očiju.

Rešenje za zaštitu očiju

Rešenje za zaštitu očiju može intuitivno funkcionisati uz pomoć ugrađenog senzora pokreta. Za glatko i ugodno iskustvo gledanja, BenQ IFP automatski će aktivirati funkcije bez treperenja i slabog plavog svetla otkrivanjem kretanja korisnika u blizini interaktivnog ekrana.

Olakšajte nastavu prijatnim dizajnom interaktivnog ekrana

Negujte neprekidno učenje uz BenQ Launcher

Da bi se učenicima dodatno osiguralo nesmetano učenje, Interaktivni ekran RM6502K pojednostavljuje korake za nastavnike da započnu nastavu s BenQ Launcherom. Stvoren za objedinjavanje svih ključnih alata u jednom čvorištu, BenQ Launcher omogućava nastavnicima da počnu koristiti EZWrite belu tablu, kao i pristup različitim ulaznim izvorima jednim dodirom bez prijave na svoje naloge. Nastavnici takođe mogu staviti najave na oglasnu tablu. Uz to, BenQ Launcher dolazi s SwitchQ-om, prebacivačem zadataka, omogućavajući nastavnicima da bez napora prebacuju između nedavnih aplikacija i izvora ulaznog signala.

Sistem upravljanja nalozima za personalni radni prostor

BenQ-ovi IFP-ovi podržavaju upravljanje sa više naloga. Oni omogućavaju korisnicima direktan pristup i upravljanje njihovim ličnim postavkama sistema, internet mrežom i prostorom za skladistenje u oblaku(Cloud-u), kao što su Google drive i Dropbox.

Mogućnost bežičnog povezivanja sa drugim uređajima

InstaShare je softver dizajniran za bežičnu prezentaciju tokom predavanja. Omogućuje bežični prikaz vizualnih, audio datoteka i Full HD video zapisa. Korisnici takođe mogu zumirati i kontrolisati sav digitalni sadržaj na svim uređajima, uključujući BenQ IFP, računare, tablete i pametne telefone. Učesnici na ovaj način unapređuju svoje predavanje-učenje raznim multimedijalnim resursima.

Hands-free kontrola nad IFP-om pomoću Glasovnog asistenta

Interaktivni ekran RM6502K nudi dodatni nivo fleksibilnosti za kontrolu uređaja putem glasovnog asistenta, omogućavajući nastavnicima da kontrolišu tok predavanja, poput pokretanja tajmera ili pretraživanja interneta odakle god se nalaze u učionici. Nastavnici mogu lako upravljati IFP-om putem glasovne kontrole ili daljinskog upravljanja, što dalje osigurava nesmetano iskustvo u učionici i za učenike i za nastavnike.

Prednji zvučnici i kompatibilnost sa eksternim mikrofonom za efikasnije učenje

RM6502K interaktivni ekran pozicionira zvučnike od 16 W na prednju stranu, nudeći bolji prenos zvuka koji podiže nivo audiovizuelnog uživanja tokom nastave. Pored toga, RM6502K dolazi s Mic-In priključkom koji omogućava nastavnicima da povežu eksterne mikrofone, što dodatno olakšava učenicima bolje iskustvo učenja.

Povećajte fleksibilnost u nastavi kroz otvoreno dijeljenje sadržaja sa drugim uređajima

Multiple Display aplikacija za povećanje efikasnosti učenja

Interaktivni ekran RM6502K podržava aplikaciju za dvostruki prikaz putem HDMI izlaza, omogućavajući nastavnicima da dele nastavni materijal na više ekrana i povećavaju efikasnost nastave i angažmana učenika.

Kompatibilnost interaktivnog ekrana sa više operativnih sistema

Kompatibilnost sa više operativnih sistema

Interaktivni ravni paneli mogu neometano raditi sa širokim spektrom računarskih i mobilnih uređaja koji pokreću većinu glavnih operativnih sistema, od Windows-a do Mac-a, Linuxa i Chrome-a, putem svoje funkcije plug-and-play.

Preporučene aplikacije putem „BenQ Suggest“

Preporučene aplikacije putem „BenQ Suggest“

RM6502K uključuje nekoliko preporučenih Android aplikacija u BenQ Suggest, koje dodatno proširuju potencijal IFP-a pojednostavljujući ažuriranja aplikacija i preuzimanje u budućnosti.

Upravljanje prikazom bez muke

Zahvaljujući funkcijama u oblaku, interaktivni ekran BenQ DMS kombnuje informacije o uređaju i upravljanje uređajima, upravljanje aplikacijama i OTA (bežično) ažuriranje kako bi vam pružio vrhunsko rešenje za upravljanje uređajima za vašu produktivnost.

Informacije o uređaju i upravljanje

Daljinski upravljajte prikazima pomoću DMS Cloud-a putem Interneta. To je učinkovit način da smanjite TCO i potrošnju energije za svoj rad.

Upravljanje aplikacijama

Instalirajte Android ™ aplikacije za odabir ekrana putem BenQ servera u oblaku. DMS Cloud dizajniran je da vam uštedi vreme zbog ponavljajućih konstantnih instalacija svaki put.

OTA (bežično) ažuriranje

Nadogradite najnoviji BenQ firmware za svoje ekrane putem naše podrške za OTA Update i održavajte ih nesmetanim u radu u svakom trenutku.

DMS Local

DMS Local je softver za informacije o uređaju i upravljanje zasnovan na Windows OS-u. Za korisnike koji žele daljinski upravljati vašim ekranima putem LAN-a, možete preuzeti DMS Local softver za svoj rad.

MDA (Administrator višestrukih ekrana)

Za korisnike koji žele daljinski upravljati vašim ekranima putem RS232, možete preuzeti MDA softver za svoj rad. Multiple Display Administrator(MDA) omogućava školskom IT sektoru da sa udaljene lokacije kontorliše podešavanja parametra paljenja i gašenja i jos mnoge druge opcije.

Specifikacija

Preuzmite specifikaciju u PDF-u

Ekran
Veličina Ekrana65″
Pozadinsko osvetljenjeDLED
RezolucijaUHD 3840x2160px
Osvetljenje350 nits
Odnos dinamičkog kontrasta30.000: 1
Kontrast(Tipično)1200:1
Ugao vidljivosti178/178 °
Vreme odziva8 ms
Kaljeno stakloKaljeno staklo 4mm
Antirefleks (AG) premazDa
Audio
Zvučnici16w x 2
Audio ulazx1
SPDIFx1
Konekcije
VGA ulazx1
Prekidačx1
HDMI ulazx3 (2.0)
HDMI izlazx1
OPS slotx1
USB portx5 (2.0×2, 3.0×3)
RS232 ulazx1
Rj45 portx1
Firmware ažuriranjeUSB/OTA
Dimenzije
Zidna montaža (VESA) (mm) (tip vijka / maksimalna dužina)4 rupe (600 x 400 mm) Vijak M8 x 25 mm
Dimenzije (Š/V/D)1488,7 x 938,9 x 115,6 mm
Ostalo
Jezici na ekranuEngleski / francuski / nemački / holandski / poljski / ruski / češki / danski / švedski / italijanski / rumunski / finski / norveški / grčki / mađarski / španski / portugalski / tradicionalni kineski / pojednostavljeni kineski / arapski / japanski / tajlandski / persijski / vijetnamski / Korejski / turski (26L)
Potrošnja119w
Ručicex2
Tacna za pisaljkux1
Daljinski upravljačx1
HDMI kabelx1 (1,5m)
USB kabel za Touch opcijux1 (3m)
Zidni nosačDa

Video

PDF

PDF uputstvo BENQ