Interaktivni ekran BENQ RP653k

Današnje učionice su evoluirale u centre aktivnog učenja sa sve više predavača koji shvataju prednosti interaktivnih ekrana u procesu animiranja učenika u toku aktivnog učenja kroz diskusije. BenQ’s RP serija interaktivnih ekrana je prilagođena da ponudi jednostavan korisnički interfejs i gotova rešenja za učionice da bi vam obezbedili potpuno interaktivno iskustvo učenja

Šifra proizvoda: 100000118 Kategorija: Brend:

Antibakterijska zaštita potvrđena SGS testom

SGS je vodeća kompanija za inspekciju i verifikaciju koja obezbeđuje usluge međunarodne sertifikacije proizvoda, njihovog kvaliteta i svojstava. Dali smo poverenje SGS-u kao ustanovi sa najmodernijim laboratorijama i vrhunskim integritetom i njihovim ekspertima da pažljivo procene antibakterijsku efikasnost naših ekrana. Kako je potvrđeno JIS Z 2801:2010 metodama testiranja BENQ-ov antibakterijski ekran efektivno zaustavlja širenje i rast Escherichia coli i Staphylococcus aureus bakterija. Da biste što duže zadržali antibakterijska svojstva Vašeg ekrana brišite površinu čistom, mekanom mikrofiber krpom navlaženom neutralnim deterdžentom.

Interaktivni ekran RP653 je opremljen specijalnim anti-bakterijskim zaštitnim slojem koji štiti studente od prenošenja mikroba preko ekrana. Ekrani su opremljeni višeslojnim premazom izdržljivog i bezbednog nano jonskog srebrnog agensa koji uništava viruse i bakterije po kontaktu zaustavljanjem mehanizma deobe. Premaz je proveren pod striktnim regulativama za bezbednost hrane i testovima na iritaciju sluzokože da bi dokazali da je potpuno bezbedan za ljude. Srebrni agens ostaje postojan i nakon detaljnih pranja površine i dugog perioda upotrebe.

Smart Eye-Care funkcija

The Smart Eye-Care rešenje funkcioniše samostalno pomoću ugrađenog senzora pokreta. Da bi rad sa ekranom bio udoban i sa male udaljenosti, sistem automatski aktivira Flicker-Free i Low Blue Light opcije kada se detektuje kretanje korisnika blizu površine ekrana.

Za Android uređaje, BenQ interaktivni ekrani će automatski podesiti pozadinsko osvetlenje na pogodna podešavanja umesto aktiviranja Low Blue Light opcije.

BenQ TÜV sertifikovana Low Blue Light tehnologija

Snižava nivo plavog svetla da bi se smanjilo naprezanje oka i umanjili neželjeni efekti na zdravlje kao što je makularna degeneracija ili poremećaj lučenja melatonina.

BenQ TÜV sertifikovana Flicker-Free tehnologija

Dizajnirana da ukloni varijacije LED pozadinskog osvetlenja i obezbedi uživanje u slici bez treptaja.

BenQ antirefleks displej

Efikasno smanjuje refleksij u obezbeđujući čitljiviji tekst i jasnije slike.

Aktivno učenje i interaktivna saradnja

Inteligentno prepoznavanje rukopisa

Prepoznavanje rukopias u RP seriji ekrana omogućava predavačima da
simultano konvertuju pisani tekst, brojeve, forme i crteže u čitljive materijale
bez menjanja režima rada i aktiviranja dodatnih opcija.

Korišćenje interaktivnog ekrana BenQ, računske operacije

MS Office kompatibilnost

EZWrite 4.0 je kompatibilan sa Adobe PDF i ostalim MS Office programima koji mogu olakšati i unaprediti pripremu časa i učitavanje materijala za nastavu.

Data-to-Go

Sačuvajte beleške kao pdf. ili png. fajlove i delite ih preko e-maila-a, QR koda, USB drajva ili pomoću interne memorije interaktivnog ekrana. Takođe, opcija štampanja na bilo kom štampaču na Vašoj mreži daje velike mogućnosti deljenja podataka.

Video zapisi

Interaktivni ekrani BenQ RP serije isporučuju se sa opci-jom video zapisa koja omogućava nastavnicima da snime svoja predavanja u potpunosti.

Funkcionalnost interaktivnog ekrana BenQ

Plutajući alati

EZWrite 4.0 plutajući alati su kompatibilni sa bilo kojim ulaznim signalom i Android aplikacijama. Plutajući meni omogućava Vam lak pristup različitim alatima i funkcijama poput snimanja, kopiranja ekrana, komentarisanja na ekranu, brisač, pisaljka i režim bele table. Korisnici mogu menjati boju pisaljke, kopirati sadržaj ekrana i postići mnogo više u cilju unapređenja interakcije u odelenju.

Korišćenje interaktivnog ekrana BenQ
Korišćenje interaktivnog ekrana BenQ - crtanje
Wireless za bežično povezivanje sa drugim uređajima BenQ interaktivnog ekrana

Wireless za bežično povezivanje sa drugim uređajima

InstaQShare je softver koji je osmišljen za savršene wireless prezentacije i kolaboraciju tokom predavanja. Omogućava prenošenje vizuelnih, audio fajlova i audio fajlova full HD kavaliteta. Korisnici mogu da preslikaju sadržaje sa mobilnih uređaja i da pozovu do 16 učenika u savršenu kolaboraciju.

20 istovremenih tačaka Multi-Touch interaktivnost

Kao lider u razvoju na tržištu RP serija detektuje do 20 tačaka istovremeno, omogućujući da više učenika istovremeno učestvuje u diskusijama ili aktivnostima.

Olakšavamo tok nastave prijatnim dizajnom

Integrisani prednji zvučnici i držač pisaljke

Zvučnici na novoj RP Seriji su postavljeni tako da čine tacnu za pisaljku celom dužinom ekrana. Dva zvučnika od 16W daju bolji prenos zvuka i donose bolji audio-vizuelni doživljaj vaših interaktivnih predavanja. Tacna za pisaljku je zgodno mesto za odlaganje olovke interaktivnog ekrana i ostalih alata koje koristite da bi obogatili prezent-acije, obezbeđujući brz i lak pristup bez nepotrebnih prekida i pauza.

Napredni Account Management Sistem (Smart AMS)

BenQ interaktivni ekrani nude rad sa višestrukim nalozima, gde korisnici direktno pristupaju ličnim podešavanjima uređaja putem skeniranja ID kartice na ugrađenom senzoru ekrana i zaključavaju ekran kada nije u upotrebi. Smart AMS takođe nudi brzi pristup glavnim Cloud servisima bez ukucavanja lozinke.

Instant Plug and Play MR serije BenQ interaktivnog ekrana

Kontrole sa prednje strane

Kontrole sa prednje strane: Power, Home, Back, Setting i Volume, dodatno povećavaju komfor u korišćenju naših interaktivnih ekrana i pomažu nastavnicima da lako kontrolišu tok predavanja.

Jednostavno prikljući i radi

BenQ RP Serija interaktivnih ekrana Vas spašava od komplikovanih podešavanja. Jednostavno povežite ekran na PC preko USB kabla i spremni ste za nastavu preko ekrana osetljivog na dodir.

NFC Pisaljka

NFC senzor se nalazi na donjem delu rama RP serije. Prostim dodirom NFC Pisaljke pokreće se EZWrite 4.0 aplikacija za beleške gde možete koristiti različite boje za komen-tare. NFC Pisaljka je lagana, kompaktna i dizajnirana tako da komentarisanje i beleške u EZWrite 4.0 aplikaciji budu veoma jednostavno iskustvo.

Povećajte fleksibilnost u nastavi pomoću otvorene kolaboracije

Povezivanje više multimedijalnih uređaja

Multiple Display Administrator (MDA) omogućava
školskom IT sektoru da sa udaljene lokacije
kontroliše podešavanja parametara interaktivnih
ekrana, da upravlja vremenima paljenja i gašenja i
još mnoge druge opcije.

aplikacija za povećanje efikasnosti Učenja na interaktivnom ekranu BenQ

Upravljanje većim brojem ekrana (MDA)

Multiple Display Administrator (MDA) omogućava školskom IT sektoru da sa udaljene lokacije kontroliše podešavanja parametara interaktivnih ekrana, da upravlja vremenima paljenja i gašenja i još mnoge druge opcije.

EasySetting

Instalirajte AndroidTM aplikacije za odabir displeja preko BenQ cloud servera. EasySetting Vam omogućava da preskočite ručno instaliranje na svim dostupnim ekranima.

Over-the-Air Ažuriranje (OTA)

Ažuriraje Vaše ekrane najnovijim BenQ firmware preko BenQ OTA podrške pri ažuriranju da bi osigurali redovno korišćenje u svakom trenutku.

Specifikacija

Ekran
Veličina Ekrana65″
Pozadinsko osvetljenjeDLED
Rezolucija1920x1080px
Osvetljenje450 nits
Kontrast(Tipično)1200:1
Ugao vidljivosti178/178 °
Panel Bit (8 ili 10)10 bit
Vreme odziva6 ms
Kaljeno stakloKaljeno staklo 4mm
Antirefleks (AG) premazDa
Audio
Zvučnici20w x 2
SPDIFx1
Konekcije
VGA ulazx1
Prekidačx1
HDMI ulazx4 (2.0×1, 3×1,4)
HDMI izlazx1
OPS slotx1
USB Player (slike, video zapisis)x4 (2.0×3, 3.0×1)
RS232 ulazx1
Rj45 portx1
Firmware ažuriranjeUSB/OTA
Potrošnja200W
Dimenzije
Sistem montaže (VESA4 rupe (400x400mm)
Dimenzije (Š/V/D)1,511x957x150mm
Ostalo
Potrošnja119w
Ručicex2
Tacna za pisaljkux1
Daljinski upravljačx1
USB kabel za Touch opcijux1(3m)
HDMI kabelx1
Pisaljka (Stylus)x2
PostoljeDa
Zidni nosačDa

PDF

PDF uputstvo BENQ

Drugi su uz ovo kupili …