Prezenter BENQ INSTASHOW WDC10 InstaShow

Trenutno bežično povezivanje ekrana i racunara ili laptopa za moderno poduzeće

  • USB / HDMI portovi i HDMI ulaz na uređaju za prikaz
  • Nema instalacije i izvršenja softvera
  • WPA2 i AES 128-bitna sigurnosna zaštita
  • Standardi CVSS 3.0 testirani su prema ISO27001 i ISO17025
Šifra proizvoda: 78393 Kategorija: Brend:

Instant vizuelna komunikacija i saradnja za moderno preduzeće

U ljudskoj je prirodi da se odupre promenama, zbog čega nova tehnologija može zastrašivati. InstaShow ™ zahteva nultu krivu učenja, uključujući se direktno u vašu dnevnu rutinu da biste odmah započeli deljenje ekrana. Svako ko proba InstaShow odmah zna kako ga koristiti za zajedničke prezentacije. InstaShow je bežično rešenje koje nudi mogućnosti mrežne saradnje bez dodatnih ulaganja u objekat ili obuke. Bilo koji poslovni korisnik, čak i onaj bez Wi-Fi infrastrukture, može instalirati InstaShow za zaposlene kako bi uživali u jednostavnim i brzim bežičnim prezentacijama bez nezgodnih trenutaka, omogućavajući trenutni timski rad i trenutne rezultate.

Sloboda instiktivne saradnje

Samo jedno dugme, InstaShow ™ je potpuno hardversko rešenje koje se jednostavno uključuje u izvorni laptop. Potrebne su samo sekunde da se počne bežična prezentacija. Ne postoji softver za instaliranje, konfiguraciju ili izvršavanje, smanjujući zastoje  za pokretanje produktivnog sastanka.

Nema podešavanja ili održavanja softvera

InstaShow značajno poboljšava korporativnu efikasnost i agilnost nudeći prirodan, intuitivan način da do 16 izlagača započne prezentacije bez čekanja i gubljenja dragocenog vremena za sastanke. Sa konferencijskim sobama koje su u današnjim poslovnim postavkama uvek prioritet, InstaShow značajno povećava korporativnu produktivnost maksimizirajući vreme i timski rad. Uz to nema softver za konfigurisanje ili ažuriranje i nema kompatibilnost OS-a za održavanje, InstaShow je lišen IT podrške.

Pridružite se bilo kada jednostavnim uparivanjem

Uparivanje InstaShow dugmeta za prenos sa glavnim prijemnikom je jednostavno. Potrebno je samo pet sekundi držati pritisnutim taster za uparivanje na host uređaju i raditi isto na predajniku za automatsko bežično uparivanje. Domaćin se čak može staviti u način uparivanja putem web kontrole u slučajevima kada je instaliran na plafonski projektor ili na teško dostupnom mestu.

Prebacivanje video režima pod kontrolom prezentera

Naša ekskluzivna funkcija InstaVideo optimizuje audiovizuelne postavke InstaShowa kako bi se klikom na bočno dugme spontano prebacili iz režima jasne prezentacije u glatki video režim sa stereo zvukom. Sve se to radi bez IT podrške, nereda i složenih postavki softvera. Omogućavajući prezentatorima da brzo prilagode prikazani sadržaj.

Korisnici mogu sa samopouzdanjem spojiti tekst, grafikone, vizuale, slike i video zapise kako bi stvorili upečatljiv i efikasan sastanak, sve to bežično u Full HD-u.

Moćna kompatibilnost na bilo kojoj platformi

Korisnici se mogu slobodno predstaviti na bilo kojem uređaju sa standardnim HDMI ulazom, koristeći sadržaj iz širokog spektra uređaja kao što su laptopovi. Štaviše, InstaShow ekskluzivno nudi prošireni režim za desktop računare sa Windowsom i OS X kako bi omogućio prikaz prezentatora. Prezenteri mogu privatno pregledavati ili praviti beleške, praviti ​​sigurnosne kopije podataka i nadgledati druge aplikacije tokom prezentacije.

Profesionalne i pouzdane performanse

The Smart Eye-Care rešenje funkcioniše samostalno pomoću ugrađenog senzora pokreta. Da bi rad sa ekranom bio udoban i sa male udaljenosti, sistem automatski aktivira Flicker-Free i Low Blue Light opcije kada se detektuje kretanje korisnika blizu površine ekrana.

Za Android uređaje, BenQ interaktivni ekrani će automatski podesiti pozadinsko osvetlenje na pogodna podešavanja umesto aktiviranja Low Blue Light opcije.

Pouzdana sigurnosna zaštita

AES 128-bitna sigurnosna enkripcija i WPA2 protokol provere autentičnosti osiguravaju da korporativno intelektualno vlasništvo ostane privatno i zaštićeno od neovlaštenog preuzimanja ili neovlaštenog otkrivanja. Sigurnosno rukovanje takođe osigurava glatki, visokokvalitetni, bežični prikaz prezentacije. To omogućava prezentatorima da dele poverljive informacije bez brige za sigurnost tokom prezentacije. InstaShow ™ takođe podržava HDCP kako bi se osiguralo da će se sav sadržaj sa digitalnim autorskim pravima reprodukovati bez zastoja, poruka o greškama ili prekida.

Inteligentni prikaz na različitim rezolucijama ekrana

Koristeći EDID, InstaShow automatski konfiguriše postavku rezolucije izvornog prenosnika da odgovara “pixel-by-pixel” uređaju za prikaz tako da dobijate na izlazu savršeno jasan kvalitet slike, bilo da se radi o projektoru, Ekranu, monitoru ili televizoru. Korisnici InstaShow-a mogu se usredsrediti na sastanak, a ne na prilagođavanje postavki rezolucije ili traženje IT podrške za podešavanje vremena prikaza.

Kompletno hardversko rešenje

InstaShow nudi integrirano hardversko kodiranje i dekodiranje, pružajući sigurnost za performanse bežične prezentacije, bez obzira na mogućnosti operativnog sistema izvornog prenosnika.

Pouzdano stabilna bežična veza

Naše ekskluzivne funkcije automatskog izbora Wi-Fi kanala i funkcija automatskog ponovnog povezivanja omogućavaju prezentatorima da zavise od InstaShow-a, bez brige za bilo kakva zaustavljanja ili prekide uzrokovane nestabilnim Wi-Fi mrežama. Opremljen Wi-Fi-jem 802.11ac za visoke performanse do 400 Mbps, InstaShow pruža glatki bežični prenos Full HD 1080p sadržaja bez kašnjenja, čak i u okruženjima sa više priključaka.

Rešenje za prezentaciju video sadržaja i animacija

Kašnjenje koje je manje od 100 ms omogućava prirodne, precizne pokrete miša i glatko izvršavanje PowerPoint animacija. Budite profisionalac u prezentaciji. Korporativni prezenteri i učesnici mogu se koncentrirati na sastanak i intuitivno pratiti kritične tačke sadržaja.

Budite ekološki svesni

InstaShow nudi više načina koje korisnici mogu odabrati putem web-a radi uštede energije za ekološki orjentisane kompanije. Uz InstaShow, ekološke kompanije mogu uštedeti energiju na više načina. Prvo, HDMI Standby smanjuje potrošnju energije InstaShowa na skoro nulu nakon isključivanja povezanog uređaja, produžujući životni vek InstaShowa. Kada se uređaj za prikaz ponovo uključi, InstaShow se takođe automatski budi bez potrebe za posebnim daljinskim upravljačem, posebno korisno kada je InstaShow postavljen na plafon.

Pored toga, InstaShow se može podesiti za ulazak u stanje pripravnosti mreže kada nema aktivnosti izvora u korisnički definiranom vremenskom ograničenju, transmisija HDMI prenosa i pokretanje “sleep mode” na povezanim uređajima za prikaz, koje jednostavno treba ponovo uključiti kada se prezentacija ili sastanak nastavi. Ovo smanjuje korporativni TCO zbog uštede energije i produženog veka InstaShow uređaja. U stvari, do 50% potrošnje energije može se sačuvati ako InstaShow aktivira “Blank Mode” kada se koristi zajedno sa BenQ projektorom.

* Stvarne uštede energije variraju u zavisnosti od uređaju za prikaz.

Specifikacija

Platforma za podršku Windows, MAC, Chrome. Bilo koji OS koji podržava HDMI standard 1.4
Video izlaziHDMI 1.4, u skladu sa HDCP
Frame RateDo 60 fps u zavisnosti od okruženja
Izlazna rezolucija800 x 600, 1280×720 (720P), 1024 x 768 (XGA), 1280 x 768,1280×800 (WXGA), 1280 x 1024,1280 x 960,1360 x 768,1440 x 900,1400 x 1050,1680 x 1050, 1920×1080 (1080p)
Ulazna rezolucijaDo 1920×1080
Broj povezanih uredjajaDo 16 uređaja
AudioStereo, Radio kvalitet – 16 bita 48KHz
WirelessIEEE 802.11ac, 5 GHz, 2T2R
Brzina bežičnog prenosa podatakaDo 867mbps
Protokol provere autentičnostiWPA2 (WPA2-PSK (Pre-Shared key) / WPA2-Enterprise)
Sigurnost (enkripcija)AES 128 bit
DometMaks. 8m između dugmeta InstaShow odašiljača i InstaShow prijemnika
Raspon temperatureRad: 0 ° C do + 40 ° C (+ 32 ° F do + 104 ° F)
Skladištenje: -10 ° C do + 60 ° C (+ 14 ° F do + 140 ° F)
Komplet InstaShow
InstaShow CradleDimenzija (ŠxVxD): 85×97,5×170,4 mm
Težina: 630g
Prošireni USB kabelx1 (15 cm), x1 (80 cm)
Brzi start Guildex1
Dugme InstaShowx2
InstaShow Hostx1
USB kabel za napajanjex1 (150 cm, USB tip A 3.0, mikro USB)
HDMI kabelx1 (80 cm)
Antenax2 (crna)
Adapterx1
Remen na čičak (crni)x1
Vijcix4

PDF

PDF uputstvo WDC10 InstaShow

Video

Drugi su uz ovo kupili …