O nama

TG Commerce društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet dobara na veliko osnovano je 16.03.1992. godine u Novom Sadu.

Glavna delatnost kompanije TG Commerce obuhvata uvoz, proizvodnju i distribuciju opreme za vizuelnu prezentaciju, kancelarijski materijal za široku potrošnju, kompletan školski pribor, ukrasnu papirnu galanteriju i party program za svaku priliku.
Iz široke palete proizvoda koje TG Commerce dugi niz godina uspešno plasira na našem tržištu, ističe se domaći brend VISION-Interaktivna tabla, bele table, platna za projekciju i prateća oprema- koji je svoje mesto pronašao, a samim tim postao prepoznatljiv, u obrazovnim institucijama.
Pored VISION brenda, prepoznatljiv je i OFFICE LINE-linija proizvoda za svakukancelariju-kvalitetni registratori, kartonske i pvc fascikle različitih vrsta, kancelarijski pribor za svakodnevnu upotrebu kao i sitan potrošni materijal.
Uvoznik poznatih svetskih brendova (Centropen, Sahara, Vega, Rocada, Sopar, Haza, Favini,Rex, Star, KPH, Accademia, Busquets), TG Commerce ima dugogodišnju saradnju sa domaćim proizvođačima i distributerima, uspešno snabdeva veliki broj državnih institucija i privatnih kompanija, hipermarketa i trgovina različitih delatnosti. Trudimo se da budemo drugačiji, redovno unosimo novine u svoj asortiman, pratimo najnovije trendove, što pokazuje zastupljenost naših proizvoda u knjižarama širom Srbije.
Sopstvenim dostavnim vozilima vršimo isporuku robe na široj teritoriji Beograda i Novog Sada. Na teritoriji Srbije, robu šaljemo brzom poštom.

 

Naziv: TG Commerce d.o.o

Sedište: Nikole Pašića 9, 21000 Novi Sad, Srbija

PIB: 100237724

MB: 08294852

E-mail: office@tgcommerce.co.rs

Web: tgcommerce.com

Telefon: +381 21 851 550

Veleprodaja Beograd:

Adresa: Dr.Agostina Neta 14a, Novi Beograd, Srbija

Tel: +381 11 318 8847

Tel: +381 11 318 5335

E-mail: marketing@tgcommerce.co.rs

Web: tgcommerce.com