Početna » O nama

O nama

TG Commerce društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet dobara na veliko osnovano je 16.03.1992. godine u Novom Sadu.

Glavna delatnost kompanije TG Commerce obuhvata uvoz, proizvodnju i distribuciju opreme za vizuelnu prezentaciju, kancelarijski materijal za široku potrošnju, kompletan školski pribor, ukrasnu papirnu galanteriju i party program za svaku priliku.

Iz široke palete proizvoda koje TG Commerce dugi niz godina uspešno plasira na našem tržištu, ističe se domaći brend VISIONInteraktivna tabla, bele table, platna za projekciju i prateća oprema- koji je svoje mesto pronašao, a samim tim postao prepoznatljiv, u obrazovnim institucijama.

Pored VISION brenda, prepoznatljiv je i OFFICE LINE – linija proizvoda za svakukancelariju-kvalitetni registratori, kartonske i pvc fascikle različitih vrsta, kancelarijski pribor za svakodnevnu upotrebu kao i sitan potrošni materijal.

Uvoznik poznatih svetskih brendova (Centropen, BenQ, Vega, Rocada, Sopar, Haza, Favini,Rex, Star, KPH, Accademia, Busquets, Sahara), TG Commerce ima dugogodišnju saradnju sa domaćim proizvođačima i distributerima, uspešno snabdeva veliki broj državnih institucija i privatnih kompanija, hipermarketa i trgovina različitih delatnosti. Trudimo se da budemo drugačiji, redovno unosimo novine u svoj asortiman, pratimo najnovije trendove, što pokazuje zastupljenost naših proizvoda u knjižarama širom Srbije.

Sopstvenim dostavnim vozilima vršimo isporuku robe na široj teritoriji Beograda i Novog Sada. Na teritoriji Srbije, robu šaljemo brzom poštom.

Naziv: TG Commerce d.o.o

Sedište: Nikole Pašića 9, 21000 Novi Sad, Srbija

PIB: 100237724

MB: 08294852

E-mail: office@tgcommerce.co.rs

Web: tgcommerce.com

Telefon: +381 21 851 550

Veleprodaja Beograd:

Adresa: Dr.Agostina Neta 14a, Novi Beograd, Srbija

Tel: +381 11 318 8847

Tel: +381 11 318 5335

E-mail: marketing@tgcommerce.co.rs

Web: tgcommerce.com