Projektor BENQ MW864UST

Interaktivni edukativni projektor MW864UST dizajniran je da poboljša deljenje, interakciju i saradnju, istovremeno pojednostavljujući instalaciju i smanjujući ukupne troškove, filtriranim gotovo zapečaćenim optičkim motorom koji podnosi teške prašnjave uslove. Kao svetski brend, DLP br. 1, MW864UST nudi projekciju ultra kratkog bacanja sa vrhunskim kvalitetom slike i visokom osvetljenošću za vrhunsku čitljivost u dobro osvetljenim učionicama.

Šifra proizvoda: 100001650 Kategorija: Brend:

Proširivanje mogućnosti učionice sa odnosom kratkog bacanja

Bez ograničenja prostora – ultra short throw

Zahtevajući udaljenosti od samo 8 cm za ekran od 87 inča, projektor ultra kratkog bacanja MW864UST može se montirati na centimetar od zida direktno iznad ekrana, eliminišući ometajuće senke i odsjaj za učenike i nastavnike da se slobodno angažuju i sarađuju ispred table.
Ultra kratko bacanje projektora

Upečatljiv kvalitet slike

Beskompromisna velika jasnoća i kontrast

Za savršene performanse projekcije, MW864UST proizvodi 3.300 ANSI lumena i WXGA 1280×800 visoke rezolucije za jasne, oštre slike i tekst, čak i u velikim, dobro osvetljenim učionicama. 3.300 ANSI lumena omogućava projekciju sa upaljenim svetlom u učionici tokom predavanja, a Visoka rezolucija povećava čitljivost sadržaja.

Veće slike

BenQ pametni projektori nude niz rezolucija i veličine slike kako bi udovoljili različitim potrebama učionice. Uz oštar kvalitet slike do 100 inča, naši ultrakraki edukativni projektori pružaju povećanu svestranost u učionici uz smanjene troškove.

Veličina projekcione slike projektora

Omogućavanje interaktivnog učenja

Stvorite interakciju na bilo kojoj površini

PointWrite ™ tehnologija radi na bilo kojoj ravnoj površini, tako da nisu potrebne skupe digitalne table ili dodatna oprema. Pomoću modula PointWrite ™ slike se mogu projektovati na sto. Učenici mogu lako da pišu na istom ekranu, stvarajući nove mogućnosti za interaktivnost u učionici i modernu digitalnu učionicu.

Crtanje na više ekrana

PointWrite ™ projektori nude višekorisničke mogućnosti, a dva PointWrite ™ projektora mogu se koristiti za udvostručavanje površine projekcije. Pomoću QWrite “Whiteboard Mode” nastavnici mogu pokretati različite aplikacije ili prikazivati, pregledavati i dodavati komentare na dva ekrana.

Lako za upotrebu i 100% efikasna automatska kalibracija

PointWrite ™ automatski kalibrira i sprema svoje postavke istog trenutka kada je priključen na USB port računara. PointWrite ™ tada ostaje spreman bez ručne konfiguracije ili složene obuke za nastavnike. A interaktivni senzor MW864UST garantuje pouzdanu automatsku kalibraciju u bilo kom ambijentalnom osvetljenju.

Podrška za “Windows geste”

PointWrite ™ projektori podržavaju intuitivne Windows pokrete poput zumiranja ili pomicanja tokom pregledavanja web stranica, slika ili Google mapa. Sve multi-touch naredbe i pokreti podržani su za Windows 8 ili noviji OS i buduće aplikacije.

Olakšavanje integrisanja sa BYOD-om

Za zanimljive i intuitivne lekcije, QCast bežični adapter uklapa se u skriveni pretinac. Možete prikazati dokumente, slike, pa čak i Full HD video zapise sa pametnih uređaja i računara na MW864UST bez kablova.

MHL podrška

Pomoću MHL-a nastavnici i učenici mogu deliti sadržaj s Android uređaja na velikom ekranu pokazujući celu lekciju sa pametnog uređaja bez pražnjenja baterije.

Sprečavanje ulaska prašine zapečaćenim dizajnom motora

MW864UST ima zapečaćeni optički motor koji u potpunosti štiti DLP čip. Efikasno uklanja kvarove senzora na Točkovima u boji, vidljive mrlje na slikama i uklanja propadanje boje da bi značajno smanjio troškove ulaganja.

Omogućavanje pametnog, efikasnog održavanja projektora

Trenutno uključivanje

BenQ obrazovni projektori uključuju se čim se priključe HDMI ili VGA, što značajno smanjuje vreme podešavanja.

Kompatibilnost LAN kontrole

Da bi pomogao IT menadžerima da efikasno izvrše svakodnevno održavanje projektora, MW864UST je široko kompatibilan s vodećim sistemima za upravljanje projektorima, uključujući Crestron, AMX, PJ-Link i BenQ MDA za mrežnu kontrolu putem LAN-a. Softver BenQ Multiple Display Administrator (MDA) omogućava snažno centralizirano nadgledanje, kontrolu i zakazivanje napajanja u mreži školskih projektora sa jednog računara, nudeći puni pristup i kontrolu nad svim projektorima direktno.

Pojednostavljivanje poravnanja slike i savršena instalacija

Pojednostavljeno poravnanje na zid

Za efikasnu profesionalnu instalaciju, naš zidni nosač projektora za ultrakratko bacanje sadrži instalacijsku tablu i libelu za savršeno poravnanje ekrana i položaj slike u učionici. Još jednostavnije, trosmerno dugme za podešavanje nalazi se ispred projektora.

Lens Shift

Pomak objektiva nudi dodatnu fleksibilnost za prevladavanje manjih zabluda tokom instalacije. Sve što morate učiniti je prilagoditi prekidač za pomicanje projektovane slike prema gore ili dole za 2%, što će vam uveliko pomoći da prilagodite određene instalacije.

Očistite slike bez izobličenja

Corner Fit pruža individualno podešavanje svakog ugla za savršeno uklapanje i poravnanje na ograničene ili neravne prostore.

Taster za daljinsku brzu instalaciju

Pritisnite interventni taster „Brza instalacija“ na daljinskom upravljaču da biste postavili projektor. Ovo je sjajna ušteda vremena za korisnike koji izvode početne radove ugradnje projektora.

Specifikacija

Preuzmite specifikaciju u PDF-u

Optika
Kontrola sočivaRučno zumiranje i fokusiranje
Korekcija trapezoidnosti2D; Vertikalno ± 30 stepeni, horizontalno ± 25 stepeni
Pomak projekcije115%
Veličina projekcije (dijagonala)87 ”~ 120”
ObjektivF = 2,4, f = 3,35 mm
Slika
Rezolucija1280 x 800 (WXGA)
Osvetljenje3.300 ANSI lumena
Prikaz boje1,07 milijardi boja
Odnos stranica16:10
Izvor svetlostiLampa (240W)
Životni vek lampe3000/4000/6000 sati (Normal / Eco / SmartEco način rada)
Kontrast13000:1
Podrška za rezolucijuVGA (640 x 480) do WUXGA (1920 x 1200)
Horizontalna frekvencija15K – 102KHz
Vertikalna brzina skeniranja23 – 120Hz
HDTV kompatibilnost480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Video kompatibilnostNTSC, PAL, SECAM
Priključci
HDMIx2(HDMI-2 deljenje sa MHL)
Ulaz za računar (D-sub 15pin)x2 (deljenje sa komponentnim video zapisom)
Monitor Out (D-sub 15pin)x1
Audio In (mini jack)x2
Audio Out (mini jack)x1
audio L / R ulaz (RCA)x1
USB (type A)x1 (power only 5 V/1,5 A)
USB (type mini B)x2 (preuzimanje FW / opcionalna interaktivna kamera)
IR Receiverx1 (front, top)‎
Kompozitni video ulaz (RCA)x1
S-Video ulazx1
LAN RJ45x1 (LAN kontrola)m
RS232 (DB-9pin)x1
USB (tip mini B)x1 (opcionalna interaktivna kamera)
Ostalo
Potrošnja energije (Max / Normal / Eco)Max 410W. Uobičajeno 353W. Eco 252W
Dimenzije proizvoda (ŠxVxD)382 (Š) * 145 (V) * 435 (D) mm
Težina proizvoda6,2 kg
Nivo buke (normalno / eko)35/29 dBA
Dodaci
Daljinski upravljač s baterijom RCS011x1
Kabel za napajanje (po regiji)x1
VGA (D-sub 15pin) kabelx1
Komplet za montiranje na zid (sa uputstvom za instalaciju)x1

PDF i Kalkulator udaljenosti projektora

PDF uputstvo BENQ TH550-100001515Kalkulator udaljenosti projektora BenQ