Interaktivna tabla VISION 90″ IO10 Touch

Interaktivna tabla VISION 90″ IO 10 Touch sa najnovijom DViT tehnologijom omogućava lako pisanje dodirom prsta ili olovke.

 • 10 istovremenih dodira
 • 4 IR senzora
 • Radna površina sa ispunom od aluminijumskog saća (izuzetna čvrstoća radne površine)
 • Radna površina sa mat premazom
  (rad bez refleksije na radnoj površini)
 • Softver VISION studio sa trajnom licencom.
 • Podržava Windows 10,7; Linox; iOS
 • Dostupna u dimenzijama: 90″
 • Format 16:10
 • Garancija 24 meseci
Šifra proizvoda: 100000930 Kategorija: Brend:

Vision interaktivna tabla napravljena je od kvalitetnog emajliranog čelika koje svojim fizičkim izgledom menjaju standardne bele magnetne table a kada se povežu sa računarom postaju veliki ekrani osetljivi na dodir.

Želite da podelite više vizuelnih informacija, približite učenicima bitan sadržaj kroz već pripremljene lekcije na vašem računaru? Učinite to na interaktivnoj tabli.

Korišćenje interaktivnih tabli u nastavi omogućava veću aktivnost učenika u nastavnom procesu, veću raznovrsnost sadržaja i metoda u nastavi. Samim tim i veću mogućnost prilagođavanja različitim stilovima učenja učenika. Lakše razumevanje komplikovanijih zadataka zahvaljujući jasnijim, dinamičnijim i efikasnijim prezentacijama.

Interaktivne table razvijaju digitalne veštine učenika, kao i nastavnika, veću kreativnost i usled svega navedenog i veću motivaciju za učenje. Vision interaktivna tabla ne oduzima vreme od časa da je pokrenete. Povezivanjem računara i table USB kablom i kalibracije za precizan dodir, za manje od dva minuta spremni ste za rad.

Ukoliko još uvek niste spremni za svakodnevne vizuelne časove, po Vision interaktivnoj tabli možete pisati markerima za bele table, brisati brisačima i stavljati magnete uz adekvatno održavanje i čišćenje.

Vision interaktivna tabla podržava rad sa svim interaktivnim softverima bez obzira na proizvođača. Na Vision interaktivnoj tabli možete pokrenuti bilo koju aplikaciju sa računara (Office paket, Adobe, Internet, Skype i td.)

Aktivno možete koristiti sve aplikacije sa računara jer se tabla ponaša kao veliki ekran na dodir a prst simulira rad miša za računar (jedan dodir-levi klik, dva brza dodira-desni klik)

Internet, bogata riznica raznovrsnog sadržaja, omogućava pristup informacijama koje u mnogome olakšavaju rad nastavnika. Uvek dostupna literatura, video zapisi kao pomoć za različite predmete, komunikacija prekoVoIP aplikacija širom sveta i sve to samo dodirom prsta.

Na raspolaganju vam je veliki broj alata. Vi birate na koji ćete način prenositi značajne informacije. Vision interaktivna tabla predstavlja sredstvo preko kojeg informacije širite dalje

Specifikacija

Dijagonala90″
Format-odnos stranica16:10
Dimenzije1980×1220 mm
Rezolucija32767×32767 px
Brzina odziva< 6 ms
Preciznost0,05 mm

Uputstvo za instalaciju

Interaktivna tabla VISION 90″ IO10 Touch je interaktivna tabla koja radi na principu optičke tehnologije. Poseduje emitere infra crvenog laserskog snopa koji postavljaju polje IC snopa po površini table. Ovaj zrak se odbija od specijalne trake koja je postavljena uz ram table na bočnim stranicama i na donjoj ivici. IC snop se odbija nazad ka izvorima gde su postavljene IC kamere.

Kada se prst ili bilo koji objekat približi površini table dolazi do prekida snopa, poziciju objekta registruju kamere i njegov tačan položaj na tabli se izračunava. Ovo je danas jedan od najzastupljenijih modela funkcionisanja interaktivnih proizvoda.

Uz pomoć navedene optičke tehnologije moguće je koristiti tablu prstom ili bilo kakvim prostim pokazivačem. Takođe, uz korišćenje računara sa odgovarajućim operativnim sistemom “dual touch” opcija je dostupna.

Pri montaži bitno je da ne dođe ni do najmanjeg krivljenja ili uvrtanja površine table. Bilo kakvo deformisanje oblika table utiče na podešavanje izvora snopa, kamera i refleksnih traka i može uticati na performanse same table. Nosači za zid su uključeni u pakovanje Interaktivna tabla VISION 90″ IO10 Touch table.

Uputstvo za montažu:

Interaktivna tabla funkcioniše kao HID uređaj i nisu potrebne prethodne instalacije. Potreban je samo softver za kalibraciju koji se koristi kada prvi put postavljate tablu, menjate rezoluciju projekcije ili je došlo do pomeranja pozicije projektora u odnosu na tablu (kad god je potrebna rekalibracija možete pokrenuti naveden alat). Nikakvi drajveri nisu potrebni za komunikaciju table i računara. Tabla se povezuje na računar putem USB porta.

Povežite tablu i projektor na računar, postavite projekciju na površinu table tako da slika radne površine ne izlazi iz okvira definisanih crnim uglovima (projekcija ne bi trebalo da pada na refleksnu površinu).

PDF

PDF uputstvo za interaktivnu tablu Vision

SOFTWARE, DRIVER - DOWNLOAD

Preuzmite na ovom linku

Drugi su uz ovo kupili …