Početna » Vesti » Bele magnetne table VISION

Bele magnetne table VISION

Vision bela magnetna tabla

TG Commerce Vam predstavlja svoj brend Vision bele magnetne table koje su postale neizostavni deo velikog broja predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, fakulteta kao i preduzeća različitih profila.

Bele magnetne table su proizvod dugogodišnjeg iskustva sa školskim tablama. Bele table su postale neizostavni deo velikog broja predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, fakulteta kao i preduzeća različitih profila. Vision bela tabla je brend prisutan na našem tržištu više od 20 godina.

Vision magnetnu belu tablu odlikuje:

  • Velika čvrstoća, ne krive se pod pritiskom markera i magnetnog sunđera, jaka bela boja i veoma dug vek trajanja ako se pravilno održavaju.
  • Prednja strana Vision magnetne table je emajlirani pocinkovani čelični lim obrađen specijalnom belom bojom po kojoj možete pisati markerima za bele table. Naša preporuka su Centropen markeri za bele table.
  • Zadnja strana je galvanizovani čelični lim.
  • lako se i sigurno montira (korišteni materijali prilagođeni su veličini i težini table).
  • Nema izbočene elemente koji mogu predstavljati opasnost tokom upotrebe (jedini istureni element je polica sa markerima koja je blago zaobljena bez oštrih ivica).
  • Odlikuje se stabilnošću, krutošću i savršenim prijanjanjem na zid. U slučaju da želite mobilnu – pokretnu belu tablu, možete je montirati na pokretno univerzalno postolje za belu tablu 
  • Na Vision beloj magnetnoj tabli možete pisati i crtati markerom za bele table, kao i kačiti beleške i grafike pomoću magneta.
  • Za brisanje Vision bele table možete koristiti magnetne brisače za bele table. Za održavanje table preporučujemo Vision sprej za bele table.

Vision magnetna bela tabla

Kvalitetetne bele magnetne table

Ako je bela tabla lošeg kvaliteta ili nije pravilno instalirana, to može prouzrokovati “duhove”. Ghosting je kada se površina bele table neće potpuno izbrisati, ostavljajući iza sebe zalutale tragove i mrlje. Zbog ovoga vaša tabla izgleda prljavo ili je otežano čitanje. Tradicionalne table mogu imati porozne površine koje omogućavaju da mastilo prodire u tablu. Kod Vision belih magnetih tabli ovo se neće desiti.

Ulaganje u magnetne table se isplati

Ako tražite magnetnu belu tablu i spremni ste na dugoročnije ulaganje, razmislite o Vision magnetnim tablama. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem kontakt forme i saznajte više o našem asortimanu magnetnih tabli i odličnim niskim cenama.

Magnetne bele table Vision dostupne su u više veličina:

Vision_logo