Početna » Vesti » Interaktivna tabla Cleverboard 5

Interaktivna tabla Cleverboard 5

cleverboard 5Poslednja generacija touch screen tehnologije je integrisana u interaktivnu tablu omogućavajući da bude dual touch, uključujući kontrolu pokreta koja omogućava da je koristi više ljudi. Odziv ekrana je 16 milisekundi. Sa Windows 7 i naprednjijim verzijama uz pomoć dual tača dva korisnika mogu da rade u isto vreme koristeći prst ili olovku sa preciznošću.

cleverboard5Uz Cleverboard 5 se isporučuju Cleverlynx i DisplayNote.

CleverLynxdisplaynote

CleverLynx je softver koji se koristi u radu sa interaktivnom tablom. Koristi se za beleške na koju možete da importujete bilo koji dokument.Poseduje veliki izbor alata za rad. Alat sadrži olovku, četkicu, signir i razne geometrijske oblike. Program sadrži 1,2Gb slika i mapa visokih rezolucija.
Display Note omogućava predavačima i nastavnicima da kontrolišu njihov računar sa tablet uređajem ili mobilnim telefonom i da razmenjuju sadržaj sa istog računara sa drugim učesnicima pomoću umreženih uređaja putem The Cloud ili wi-fi mreže. Učesnici mogu da preuzmu sadržaj sa predavanja na svoj uređaj, mogu da na njega dodaju svoje beleške, da učestvuju u radionici sa svojim kolegama i da sve to sačuvaju za ponovno gledanje.

Cleverlynx-logo

display note tgcommercePreuzmite brošuru